Jump to content

ROYALSERVERS.EU - BOOST DE CALITATE - REDUCERI PENTRU POWERCS

Curentz
 Share

Recommended Posts

royalservers-logo-1.png

Comunitatea POWERCS Romania a cautat si va cauta de fiecare data servicii de calitate pentru serverele afiliate! Chiar daca abia am intrat in anul 2023, am reusit sa batem palma cu o firma de boost romaneasca pentru o colaborare pe o perioada nedeterminata!

De aceea, incepand cu data de 10 Martie 2023, firma de boost RoyalServers este noul partener al comunitatii de gaming POWERCS Romania!

RoyalServers.Eu este pe piata de la inceputul anului 2021, ce are mastere cu playeri romani, bulgari, turci, germani, lituanieni, macedonieni, polonezi, brazilieni sau argentinieni, atat serverul bagat la Internet, cat si la Favorite sau GameMenu, in functie de pachetul achizitionat!

Prin acest parteneriat, serverele afiliate comunitatii beneficiaza de anumite reduceri, cum ar fi:
- Server adaugat in Master pe Romania = 60 Euro / luna (redus de la 70 Euro)
- Serviciul Monthly TOP = 120 Euro / luna (in loc de 130 Euro) (Master Romania + Turcia + Germania + Lituania)
Pe langa aceste servicii, ei mai ofera si urmatoarele, fara nicio reducere momentan:
- Monthly DIAMOND = 180 Euro (FAVORITE in MS, Master Romania + Bulgaria + Turcia + Germania + Lituania + Macedonia + Polonia)
- Monthly GAMEMENU = 250 Euro (GameMenu + Favorite in MS, Master Romania + Bulgaria + Turcia + Germania + Lituania + Macedonia + Polonia + Brazilia + Argentina)
Datele pentru a intra in legatura pentru achizitionarea unui serviciu sunt urmatoarele:
Facebook: https://www.facebook.com/royalservers.eu
Teamspeak3: TS.POWERCS.RO - Canal ROYALSERVERS.EU

• Curentz changed the title to ROYALSERVERS.EU - BOOST DE CALITATE - REDUCERI PENTRU POWERCS
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...