Jump to content

5 idei importante eFootball 2023 pe care Konami ar trebui să le aducă în Master League


Recommended Posts

eFootball-2023-5.jpg?resize=780,470&ssl=

Konami a confirmat mai devreme că celebrul mod de antrenament Master League va reveni în seria eFootball 2023 . Până la data lansării, vrem să vă împărtășim aici, 5 idei importante de care dezvoltatorul japonez trebuie să țină cont la lansarea noului mod de joc.

Master League a fost creată pe vremea când eFootball era cunoscut sub numele de Pro Evolution Soccer și vă permite să controlați și să gestionați orice echipă din joc atât timp cât doriți, oarecum similar cu FIFA Career Mode.

5 idei importante care pot fi implementate în eFootball 2023 Master League
Modul de editare îmbunătățit și extins
Aranjarea aleatorie a aspectului și numelui jucătorului atunci când îl returnați
Sistem de cercetare nou și îmbunătățit
Tactici aprofundate și planuri de joc
Scene cinematografice frumos lucrate
Cu acest mod de joc nelansat momentan, comunitatea de joc așteaptă cu nerăbdare orice detalii noi despre el, dar, din păcate, în acest moment, nu există.

De aceea, ne-am gândit să le dăm puțină răbdare fanilor Master League, dându-ne părerea despre ce ar putea face acest mod de joc și mai mare decât era deja.

5- Scene cinematografice elaborate

Acum că avem o nouă generație de console precum PS5 și Xbox Series X/S, nu există nicio scuză pentru dezvoltatorii de jocuri să facă scene slabe în jocurile lor. Cu o grafică uimitoare, scenele potrivite, împreună cu o poveste bună, este o modalitate simplă de a îmbunătăți considerabil Master League.

4- Tactici aprofundate și planuri de joc

Nu vrem ca Master League să lase jucătorii să aleagă formația când vine vorba de tactică; Ei trebuie să fie capabili să ajusteze tactica într-un mod foarte detaliat.

Acest lucru va oferi noului mod de joc o senzație mai realistă și, de asemenea, va face nivelul Master League mai dificil, deoarece jucătorii vor trebui să-și stăpânească corect tactica, în funcție de partea cu care se confruntă.

3- Noul și îmbunătățit sistem de cercetare

Odată cu felul în care jocurile de fotbal sunt create acum, jucătorii caută jucători de cel mai înalt nivel în plină experiență, precum și jucători tineri, în curs de dezvoltare.

Pentru ca acest lucru să funcționeze bine, Master League trebuie să le permită jucătorilor să aibă un sistem de cercetare bun, deoarece cercetașii vor reveni cu rapoarte aprofundate care dezvăluie mai mult decât vârsta și ratingul unui jucător.

Ar trebui să evidențieze alte statistici cheie, precum și personalitatea jucătorului și modul în care funcționează în cadrul echipei pentru a se asigura că managerii aleg jucătorul perfect pentru echipa lor.

2- Aranjarea aleatorie a aspectului și numelui jucătorului atunci când îl returnați

Unul dintre lucrurile pentru care este cunoscută eFootball 2023 Master League este readucerea jucătorilor pensionați în joc. Jucători precum Lionel Messi, de exemplu, s-ar putea retrage în sezonul 2025/26, așa că a-l aduce înapoi sub forma unui tânăr star cu potențial uriaș ar fi distractiv.

Este ușor să găsești aceste „noutăți” datorită faptului că vor păstra în continuare aceeași naționalitate și aspect. Ei trebuie să aranjeze aleatoriu aceste înregistrări cu nume, înfățișări și dimensiuni diferite pentru a le face mai dificil de găsit.

1- Îmbunătățiți și extindeți modul Editare

În versiunile mai vechi ale Master League, jucătorii au putut modifica kiturile și insignele clubului pe care l-au creat.

Acum, odată cu creșterea sporturilor și a industriei jocurilor de noroc în ansamblu, jucătorii ar trebui să aibă șansa de a elibera mai mult în joc. Ar fi uimitor dacă jucătorii și-ar putea edita stadioanele, tabelele de marcaj, competițiile, tifo-urile de mulțime și multe altele.

Acestea sunt cele mai importante schimbări despre care credem că vor oferi o schimbare grozavă în modul de joc Master League, atunci când va fi disponibil în eFootball 2023 în viitor. Dar vă puteți exprima oricând părerea prin secțiunea de comentarii de mai jos și vă puteți împărtăși aspirațiile despre această situație așteptată.

Obțineți 1000 de puncte gratuite în eFootball 23.
Iată primele 5 mișcări de abilități din eFootball 2023 care vă vor garanta victoria
După noua actualizare eFootball 2023, a început distribuirea recompenselor pentru Cupa Mondială.
Te confrunți cu performanța eFootball 2023 sau probleme cu anvelopele? .. Iată soluțiile
 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...